Main Page Sitemap

Most viewed

Vakantiepark slagharen adres

Slagharen is namelijk ook een vakantiepark met erg mooie accommodaties en een gezellige camping. Ook met het openbaar vervoer. Maar waar ligt het pretpark? Maar het allerbelangrijkste is waarschijnlijk wel: hoe komen


Read more

Aanbieding donald duck pocket

Ook veel gezien: speciale cashback acties of bijvoorbeeld een 3 voor 2 aanbiedingen. Donald Duck pocket van Huismerk lopen uiteen tussen 4,28 en /- 4,82. Met behulp van de goedkoopste. Donald, duck


Read more

Flixbus korting oktober

De bussen zijn uitgerust met airconditioning, toilet, leeslampjes en comfortabele stoelen. Aanbieding geopend, geen kortingscode nodig! Maar dit komt terug, zij het enigszins anders. Hogere hotelbezetting Het toeristische succes was ook zichtbaar


Read more

Studenten ov korting medereizigers


studenten ov korting medereizigers

40 korting. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. Profiteer van de check-uit alert service en diverse acties. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Handig om te weten, laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit.

Met een weekendkaart reis je van dinsdag tot en met vrijdag voor.00 uur s ochtends tegen het volle tarief. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niks te doen. Uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt.

studenten ov korting medereizigers

Anwb korting ciske de rat, Fotogoed kortingsbon, E shop kortingscode,

Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Is het ook mogelijk om met de studentenkaart of de kortingskaart 3 mensen met 40 korting te laten meereizen? Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Laad dan het meereis reisproduct op, zodat korting scotch shrunk u van de korting gebruik kunt maken. Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag /2500.


Most popular

December 2018 Schrijf je in voor de Ziengs nieuwsbrief en ontvang 5 korting Pak deze korting Oktober 2018 Bestel bij Ziengs en ontvang gratis verzending Pak deze korting November 2018 Ziengs..
Read more
Abonnement met jaarbetaling 365 dagen per jaar kun je een abonnement afsluiten bij onze Bezoekersservice én er direct gebruik van maken. Kom op bezoek bij het jonge olifantje Sunay en zijn familie..
Read more
Vanaf 60 meter hoogte. 'Iedereen vaart er wel bij matijs van der Harst van de Zipline. Maandag 20 augustus, dinsdag 18 september (Prinsjesdag zaterdag 20 oktober. Partnernieuws, De Zipline in Scheveningen..
Read more
Sitemap