Main Page Sitemap

Most viewed

Wehkamp kortingscode 20

Wehkamp cadeaukaart, de "Alsjeblieft" cadeaubon van kan een bedrag bevatten van 10, 15, 25, 50 of 100. Het is wel belangrijk dat je dan op dat tijdstip aanwezig bent. Waarde van de


Read more

Oddie korting

Neem 3 maanden Premium voor 0,99. Ga naar m, hunkemöller, Waardebon voor Hunkemöller: bespaar 52 in Utrecht via Social Deal. Hierrrr: Fotoboek voor minder dan tien euro! Gebruik code 58544 /eStore/nl/Home, nu


Read more

Efteling kaartjes korting hema

De rondleidingen duren 1,5 tot 2 uur en starten om 13:30 uur. Vraag gauw de eerste Schoolbox gratis aan en haal hem op bij een Top1Toys winkel naar keuze. Ontdek de zorgeloze


Read more

40 korting ov vakantie


40 korting ov vakantie

: 1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag Reizen op feestdagen met een abonnement en samenreiskorting. Daarbuiten betaal je voltarief. Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting. En tussen Kerst en Oud Nieuw en op de vrijdag na korting carnavalskleding.nl Hemelvaart.

Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie. Lees er meer over via de onderstaande links. Hoe kan ik dit terug krijgen?

Weekend Vrij abonnement, met een Weekend Vrij abonnement reist u ook op feestdagen vrij. In sommige situaties geldt de korting ook in de maanden juli en augustus. Wanneer is het vakantie voor het studentenreisproduct? Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max. Volgens de website heb je tijdens de vakantie de hele dag recht op korting: Het Voordeelurenabonnement, Samenreiskorting en Jaartrajectabonnementen hebben extra periodes waarin u de hele dag kan reizen voor het voordeelurentarief: - Zomervakantie t/m 31 augustus 2014.40 korting ov vakantie

In de vakantieperiode reis ik dankzij mijn studenten ov zelf met 40 korting. Nu vraag ik mij af of ik iemand anders nog meereis korting kan. Volgens de website heb je tijdens de vakantie de hele dag recht op korting : Het, voordeelurenabonnement, Samenreiskorting.


Most popular

Pak deze korting, geldig t/m december 2018, bestel nu al een Large cadeaubon voor. Vergelijkbare winkels Klik direct op én van deze shops om nog meer korting te vinden Verlopen Domino's..
Read more
Dit alles doen we als grootste onafhankelijke kortingscode site van Nederland. Hier vind je aanbiedingen waarmee je soms wel 35 korting kunt ontvangen op sommige parken. Voor alle vroegboekers (boeking 2..
Read more
Korting op een specifieke productgroep (bv. L XL 259,95, airforce Jas Softshell Zwart, beschikbare maten,. Wanneer jij een leuke tip hebt voor een artikel dan horen wij dit uiteraard graag, laat het..
Read more
Sitemap