Main Page Sitemap

Most viewed

Korting fiets en wandelbeurs

U bent hier: Home aanbod » Ontmoeting in een Haags stadsklooster nieuw. Wil je alvast wat meer weten over. Klik hier voor ecktiv voordeeltickets, in overleg met de gids stel je


Read more

G2a kortingscodes

Op dinsdag 17 juli is er weer een zomeruitverkoop genaamd Prime Day en voor het eerst kunnen Nederlandse klanten ook meedoen aan meer Geplaats op dinsdag ieuwsbrief e-Kortingscode Exclusieve kortingen Als 1ste


Read more

Korting mijnhuidonline

Kortingscode Mijnhuidonline 2018 en andere aanbiedingen November, promotiecode Mijnhuidonline voor gratis levering acties Mijnhuidonline. 17, geniet van een promotie van 17 op deze website. Een snelle controle van de promotiecode mijnhuidonline


Read more

Meereizen met korting arriva


meereizen met korting arriva

NS en Valleilijn, Almere en Lelystad). Social media Om artikelen te kunnen delen via social media (Twitter, Facebook, etc) is een cookie nodig. Daarbij kunnen maximaal 3 reizigers een product op hun OV-Chipkaart laden en met een houder van de eerder genoemde abonnementen meereizen. Doordeweeks, van maandag t/m vrijdag, kan de Samenreiskorting alleen buiten de spits gebruikt worden. Kijk voor alle afleveringen van Hoe kortingen inkomstenbelasting 2018 werkt het? Houd de OV-Chipkaart nu wederom voor de kaartlezer. Wil je weten of een ander ( Arriva -)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop. Als je daarnaast ook gebruik maakt van Arriva dan kun je bij aanschaf van het Regio Abonnement (bij RET of HTM) korting krijgen op het product Altijd Korting en zo met korting bij Arriva reizen. Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd.

Minimaal 10 km, in de daluren (verschilt per regio). Samenreiskorting op de OV-Chipkaart is aan regels gebonden: Je moet met iemand meereizen die reist op een abonnement dat recht geeft iemand mee te nemen met 40 korting. Aanvraagformulier abonnementen Abonnementsvoorwaarden Kies je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. 159.590, arriva, altijd Vrij Fryslân Stad en Streek 12-18 jaar 104.040, arriva, altijd Vrij Fryslân Stad, Streek en Qliner volw. Bekijk NS abonnementen Bestelformulier Via het bestelformulier kun je een abonnement bestelllen. In de Qliners 304 en 314. In de Qliners 315, 324, 335, 350 en 351 in Noord- en Zuidwest-Fryslân. Indien dit saldo niet op de kaart staat, dient de kaart eerst geladen te worden. Geldige abonnementen die recht geven op Samenreiskorting: Dal Voordeel, Dal Vrij, Weekend Vrij, Altijd Voordeel, Altijd Vrij, NS/OV-jaar- en Jaartrajectkaart, Traject Vrij (alleen op het afgekochte traject OV-Studentenkaart (met geldig bussloo sauna kortingsbonnen Studentenreisrecht Voordeelurenabonnement, NS-Vervoer-/Legitimatiebewijs, FIP-kaart, NS-Businesskaart (alleen met geldig Dal Vrij, Traject Vrij of Trein Vrij-abonnement. Ook geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen. Samenreiskorting heeft in het systeem een hogere prioriteit dan abonnementen.

40 korting ov, Praxis 20 kortingsbon downloaden,


Most popular

Het is enorm, er staan prachtige wagens van de 19e tot en met 21e eeuw, en je bent er echt een flink aantal uren zoet. Tijdens feestdagen en vakanties gelden in sommige..
Read more
Viagogo is in 24 landen actief, waaronder sinds 2010 in Nederland. 1.7 (33.33) 12 reviews is de webshop van de welbekende winkelketen BCC. Proefmonster acties die wij linken zijn vaak tijdelijk en..
Read more
Als nächstes gehts zur Dateneingabe für den Versand - Melde dich entweder als Gast an, logge dich als Bestandskunde ein oder registriere dich als Neukunde. Step 3: Scan your shopping cart..
Read more
Sitemap