Main Page Sitemap

Most viewed

Postzegels met korting ervaring

AH Medewerkers verenigd, op Facebook heeft Albert Heijn een facebookpagina voor medewerkers die heet Werken bij Albert Heijn. . Gezondheidswetenschappen toen mijn leven totaal op zijn kop werd gezet. Ook is er


Read more

Artis kortingsbonnen

Combitickets artis micropia zijn niet in de anwb-winkels te koop. Artis amsterdam korting dat kan 19 en! Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als


Read more

Kortingscode vip kidz

Het is elke dag weer een verassing welke promotiecodes de webshops aanbieden, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat ze op onze website gepubliceerd worden! We hebben altijd leuke


Read more

Automodus app interpolis korting


automodus app interpolis korting

Rabobank en Interpolis hebben er alle vertrouwen in dat dit daadwerkelijk ook gaat gebeuren. Het uitdagen van vrienden of collegas is mogelijk zodat je er een competitie van kunt maken. We use GPS from your phone to calculate your speed while driving. Veiliger verkeer en minder verkeersongevallen. Waarom wil Interpolis dat automobilisten de app gebruiken?

Het totale jaarlijkse bedrag (maximaal 250.000,-) dat alle AutoModus-gebruikers samen sparen, schenkt Interpolis 1x per jaar aan initiatieven die Nederland verkeersveiliger maken. Ze hebben een app ontwikkeld die goed gedrag drukzo korting december beloont. Meer over het lab. Wanneer je de app van Interpolis downloadt en vervolgens een gebruikersprofiel aanmaakt krijg je 10 procent korting op de premie. Als u 100 km/u rijdt en drie seconden op uw telefoon kijkt, legt u de lengte van een heel voetbalveld. Er is een proefperiode geweest waarin de app werd getest en daaruit bleek dat het rijgedrag van de deelnemers positief werd benvloed. 3 seconds can be too much. Interpolis wil samen met automobilisten en experts gaan voor veiliger verkeer, minder ongelukken en een lagere premie. Do you want to make the Netherlands safer? De AutoModus app beloont u als u de telefoon niet gebruikt tijdens het autorijden.

Interpolis AutoModus - ansportlabautomodus app interpolis korting


Most popular

Vakantie Verlopen op: 31 augustus 2018 Nu 10 extra korting op de sale met deze m korti. Als MijnKorting houden wij natuurlijk voor jou in de gate wanneer de sales beginnen bij..
Read more
Bekijk de kortingscode, dI08ales. Op deze website vindt u kortingscodes voor Gebruik kortingscodes geldig en uitvoerig getest, kies de beste kortingsbonnen 2018 en geniet van geschenken en veel andere verassingen. Bekijk de..
Read more
Het mooiste en meest complete assortiment houtkachels, gaskachels, pelletkachels, inbouwhaarden, buitenkachels en zelfs pizza-ovens! Dubbelwandig rookkanaal RVS, T-stuk 90, Ø160/210 enkelwandige zijuitgang Ø100 93,27. Graag van tevoren bellen of mailen als u..
Read more
Sitemap