Main Page Sitemap

Most viewed

Movie park duitsland korting

Ontdek de nieuw gethematiseerde wildwaterbaan Excalibur Secrets of the Dark Forest en begeef je samen met Koning Arthur, de ridders van de Ronde Tafel en duistere wezens en sprookjesfiguren op een


Read more

Geboortestoeltje kortingscode

Ik heb mijn leven lang operaties nodig. Kraamcadeau, geboortebord, bewaardoos met naam, herinneringsdoos zelf maken geboortekaartjes, stoeltje met geboortekaartje of naam, condoleance nu 5 euro korting! Geboortestoeltje is gespecialiseerd in het


Read more

Korting hellendoorn wibra 2017

Je kunt een bezoek aan het Slidepark van Avonturenpark Hellendoorn alleen combineren met een bezoek aan het familiepark. Dit is dan inclusief overnachting, ontbijt en ticket voor Avonturenpark Hellendoorn. Hiervoor krijg


Read more

Studenten ov zomervakantie korting


studenten ov zomervakantie korting

je in de vakantie gratis reizen met je studenten OV-chipkaart? Dit kan natuurlijk flink in de kosten gaan lopen. En hoe zit het met je studenten OV-chipkaart tijdens de feestdagen? Je kunt dus niet gedurende de zomervakantie op alle dagen gratis reizen. OV studentenkaart zomervakantie 2018, de zomervakantie loopt van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Voor reizen met Intercity direct is een toeslag verplicht active tab. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren.

Gelukkig kan je met je week studenten OV-chipkaart wel met korting reizen in de zomer. OV-chipkaart kalender, wil je snel erachter komen of je studenten OV-chipkaart geldig is? Voor week- en weekendabonnementen gelden verschillende regels met betrekking tot de geldigheid van de studentenkaart. Is je OV studentenkaart geldig in de zomervakantie van 2018? Wanneer je dus van plan bent om doordeweeks te gaan reizen is het aan te raden om voor genoeg saldo op je OV-chipkaart te zorgen. Je zult dus niet hoeven te betalen kortingscode ourfilosophie tijdens de feestdagen. In de vakantie wil je natuurlijk naar festivals toe of lekker kunnen treinen door Nederland om je zuurverdiende vakantie te vieren.

Studenten OV vakantiestudenten ov zomervakantie korting


Most popular

Dan krijg je korting! Pak tot 50 korting op een verblijf bij Ouwehands Dierenpark. Begrepen, toon deze melding niet meer. The largest of its kind in Europe. Geldig t/m april 2018..
Read more
Kamerplanten, orchideen en kantoorplanten online, met de hippe kamerplanten van kunt u uw huiskamer en kantoor op een leuke manier opvrolijken. Is een product van Imbull.V. Help de bezoekers van dan met..
Read more
The coupon codes will adjust your order total. En het mooiste van alles? Goededoelenkaartje kortingscodes en aanbiedingen, waarmee je in de meeste gevallen kunt besparen op je online bestelling. Werkt namelijk samen..
Read more
Sitemap