Main Page Sitemap

Most viewed

Thuisbezorgd kortingscode mei 2018

Pak deze korting, deze aanbieding is geldig op geselecteerde artikelen. Daarnaast vind je er veel inspiratie en leuke artikelen met nieuws over schoenen, tassen en accessoires. Klik hierop om het kortingscodeveld te


Read more

Gezondheid aanbiedingen kortingscode

Je kunt ook een algemene zoekopdracht op internet uitvoeren. Als je de code kopieert en plakt, moet je ervoor zorgen dat er geen lege spaties zijn vr of na de promotiecode die


Read more

Kortingscode little thingz

Met dit te gekke ballenbad gevuld met een leuke mix van 200 ballen in wit, parel, grijs, metallic blauw en zilver maken kinderen super veel plezier! Deze schooltas dankt zijn knappe look


Read more

Escher museum korting


escher museum korting

Naast de beroemde prenten vindt u in Het Paleis ook vroeg werk, zoals prachtige Italiaanse landschappen, studietekeningen van Moorse mozaeken en bizarre stillevens. Zijn fantasierijke constructies, die in werkelijkheid onmogelijk gebouwd kunnen worden, zijn een spel van gezichtsbedrog en perspectief. Ontdek onze tentoonstellingen Activiteiten Workshops, wandelingen, lezingen, rondleidingen en andere activiteiten in en rondom Het Paleis.

Familiefotos roepen het leven van. Kenmerken van Escher in Het Paleis. De winkel sluit om 16:50 uur. Escher in Het Paleis toont permanent de wereldberoemde, fantasievolle voorstellingen van de kunstenaar.C. Escher (1898-1972) te zien. Naast bewonderen kunt u zich hier ook verwonderen. Lees meer, ticketprijzen, een overzicht van de diverse tickets voor Het Paleis, de passen die we accepteren en de combinatietickets die we aanbieden. Hoewel, escher in Het Paleis en het Gemeentemuseum meerdere werken voor de tentoonstelling in het Fries Museum hebben uitgeleend, is er voor bezoekers in Den Haag niets veranderd.


Most popular

Je kunt inchecken met je, oV-chipkaart met een paar eenvoudige stappen. Check uit bij de NS, check in bij een andere vervoerder als Arriva, Syntus of Veolia, check weer uit bij die..
Read more
Daar wil je snel bij zijn! Hou het ontspannen gevoel nog langer vast en boek een overnachting. Je krijgt van ons alleen de deals met de hoogste kortingen. Wij mogen geregeld een..
Read more
Hoe meer leden we hebben, des te meer korting we krijgen van de diverse online shops en diensten. Geen probleem, je kan de kortingen gebruiken. 10 korting op bestellingen vanaf 100,-). De..
Read more
Sitemap